Diensten

Website / Webapplicatie

Website / Webapplicatie
Wij ontwerpen en bouwen compleet nieuwe websites voor ondernemers, verenigingen en organisaties. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste programmeertechnieken en programmeertalen om uw website mee te laten komen met de nieuwste ontwikkelingen. De websites of webapplicatie wordt gemaakt ik de gangbare programmeertalen: PHP, mySQL, (x)HTML, CSS, jQuery en javascript.

Webshop

Webshop
Als handelsonderneming of thuiswebshop is het handig om goed bereikbaar te zijn via het internet. Bij Erik Bouwers (.nl) is het mogelijk om een geheel eigen webshop te laten maken met een goed productoverzicht, bestel- en betaalmethoden. Voor uw webshop is het mogelijk om een geheel content management systeem (CMS) en customers relationmanagement (CRM) te laten maken. Hierdoor houdt u goed contact en grip op uw producten en klanten. De betalingsmethoden waarvan gebruik kan worden gemaakt zijn: iDeal, PayPal, Mister Cash, MasterCard, Dexia, Visa en betaaldmethode websites Mollie.nl en Targetpay. Uw bestellingen kunnen dan via het internet betaald worden zodat het bestelproces versneld.

CMS – Content Management Systeem

Wordpress als CMS
Wilt u zelf graag uw website beheren en onderhouden dan is het mogelijk gebruik te maken van een content management systeem. Met een content management systeem is het mogelijk om de gehele website naar eigen wens in te vullen. Wij verzorgen zowel WordPress-, Joomla! als eigen gemaakte content management systemen.

Website beheer

Website beheer / onderhoud
Laat uw website beheren door Erik Bouwers en uw gehele website wordt verzorgd en onderhouden. Hierbij nemen wij het gehele contentbeheer, onderhouden en technische beheer voor ons. De kosten hiervoor zijn per websites / webapplicatie verschillende en wordt bepaald op basis van het aantal werk.

SEO

SEO
Alle nieuwe websites worden voorzien van SEO om uw website zo goed mogelijk te laten indexeren binnen de grote zoekmachines. De bedoeling achter de SEO is om organische (bezoekers doormiddel van zoekresultaten binnen de zoekmachines) naar uw website te laten komen. Deze manier van bezoekers naar uw website trekken is de meest goedkope. Door het gebruik van goede SEO binnen uw website vergroot de bereikbaarheid van de website.

Concept uitwerken

Concept uitwerken
Loopt u al een tijdje met een goed idee, maar is er gewoonweg de technische kennis niet aanwezig, dan is het mogelijk om samen met Erik Bouwers (.nl) uw concept uit te werken.